D&D Mechatronics

EN 

NL |

DE

Vragen? Bel 0485-322102

Introductie OSL groot succes!

 

D&D Mechatronics heeft tijdens de WOTS haar nieuwe paradepaardje gepresenteerd: de Proofmaster OSL, een zeer flexibele, complete en gebruiksvriendelijke functionele tester.

 

Flexibel

De OSL is verkrijgbaar in drie verschillende modellen; OSL Desktop, OSL Console en OSL Ergonomic en is op ieders wensen aan te passen door verschillende extra’s zoals verschillende interfaces, pressure control, etc.De OSL Desktop is een tafel model dat op iedere werktafel past. De OSL Console en OSL Ergonomic zijn mobiel waardoor deze functionele testers makkelijk verplaatst kunnen worden naar ieder gewenste locatie op de productievloer. Daarnaast is de OSL Ergonomic ook in hoogte verstelbaar waardoor een nog flexibelere werkomgeving gecreëerd wordt. Verder is integratie met bestaande data logging systemen voor test gegevens mogelijk met de OSL.

 

Touch Screen

Daarnaast beschikt de OSL over een touch screen welke het gebruikersgemak van de OSL sneller en eenvoudiger maakt. Verder is onze nieuwe tester compatibel met zowel Windows als Mac OS X, draait de software omgeving op Labview en is hij voorzien van een gebruiksvriendelijke user interface. Deze is speciaal ontworpen voor de elektronica assemblage omgeving.

 

Geïntegreerde handscanner & printer

Met de handige handscanner kunt u uw product makkelijk scannen en registreren alvorens u de test uitvoert. Na de test print de OSL een bon met de test- of afkeurgegevens erop.

 

Exchange part

In deze nieuwe opstelling heeft de fixture, welke voorzien is van een wissel-cassette systeem, een vaste verbinding met het basisrack, zodat de bekabeling van de instrumentatie direct verbonden kan worden met de matrix interface.

 

Wiring

De OSL past vier verschillende wiring methodes toe waaronder easy wiring (voorbereide bedrading met contacten), pcb wiring voor kritische signalen en signaal conditionering, flat cable wiring en coax wiring (scopefunctie).

 

Waarom kiest u voor de OSL?
  • Nauwkeuriger testen

  • Volledig customized

  • Verkortte test tijd

  • Minder belasting voor uw medewerkers\

 

Over D&D

D&D Mechatronics is een bedrijf wat graag meedenkt met haar klanten om zo de meest passende oplossing te vinden. Door de platte organisatiestructuur is D&D erg flexibel en zijn contactpersonen goed bereikbaar. Daarnaast bieden wij ook remote service waardoor er op afstand snel service geboden kan worden aan klanten waar dan ook ter wereld.

 

Naast haar test solutions is D&D Mechatronics ook actief op het gebied van carriers, prototyping en mechanical constructions.

 

Meer weten?

Wilt u meer specificaties ontvangen over de OSL? Bel of mail ons dan voor verdere informatie of eenvrijblijvende offerte.

 

D&D Mechatronics

Bedrijvenpark Sterckwijck
Laan de Wijze 23
5835 DS Beugen (Boxmeer)
T. +31(0)485 322 102
E. info@d-d.nu

 

 

Please reload

Geschiedenis
Please reload

Tags
Please reload

Volg ons

KvK: 17142427 | BTW: NL821073965B01 | IBAN: NL42RABO0103068589 | BIC/Swift: RABONL2U | EORI nummer: NL821073965

© 2015 by D&D Mechatronics. 

Contact

 

D&D Mechatronics B.V.

Laan de Wijze 23

5835 DS Beugen (Boxmeer)

 

T. 0485-322102

F. 0485-322724

E. info@d-d.nu 

  • LinkedIn Clean
  • Twitter Clean
  • Facebook Clean